Mórahalom

Mórahalom gyógyfürdő
Mórahalom
Mórahalom Szegedtől 20 km - re fekvő település, itt található a Szent Erzsébet Gyógyfürdő. Gyógyvize jódos jellegű, elsősorban reumatikus bántalmakra, a térd és váll megbetegedéseire fejt ki igen jótékony hatást. Számos kezelés is igénybe vehető, akár orvosi beutalóval is. Egész évben 14 fedett medence, nyáron 7, míg télen 2 szabadtéri medence áll a fürdőzni vágyók rendelkezésére. Nyáron igazi mediterrán hangulat uralkodik itt, köszönhető ez a fürdőn kívül a finom ételeknek és a homoki bornak is.
Ez egy rendkívül családbarát környezet: a  fedett gyermekfürdő egy igazi élményfürdő, melyben egy többszintű kalandmedence található. A gyermekeknek ez igazán felejthetetlen lesz! A felnőttek számára pedig a szaunapark ( összesen 11 szauna van! ) és a wellness részleg biztosítja a teljes kikapcsolódást. A fürdőben emellett naturista részleg is van, amit fürdőruha nélkül lehet használni ( szauna, jacuzzi, trópusi élményzuhany ).
Mórahalom teljes területén ingyenes a parkolás az arra kijelölt helyeken. Kitűnő program lehet a minden hónap harmadik vasárnapján megrendezésre kerülő Országos kirakodó és állatvásár. Érdemes az utazást ehhez az időponthoz igazítani!